#udag15: Glæd jer til spændende debat om skolens rolle i samfundet

Uddannelsesdag 2015 indledes med to oplæg om Profession, professionalitet og læringsfællesskaber og en efterfølgende debat.

Tidligere direktør i Dansk Industri, Lars Goldschmidt, og Stina Vrang Elias, adm. Direktør i tænketanken DEA, giver hver deres bud på, hvilke kompetencer nutidens folkeskole skal kunne udstyre de kommende generationer med, hvilke krav det stiller til vores professions- og professionalitetsforståelse, og hvilke fordringer der dermed er til undervisningsverdenen, særligt  til pædagoger, lærere, skoleledelser og forvaltninger.

Begge oplægsholdere er engagerede samfundsdebattører og har noget på hjertet. Vi glæder os til at høre deres input og indspark  til Uddannelsesdagen.

Jacob Rosenkrands, journalist på DR 2 Deadline vil efter de indledende indlæg styre debatten.

 

Lars Goldschmidt Adjungeret professor ved DTU management og Center for Ledelse og virksomhedsudvikling CBS. Har bl.a. arbejdet med Uddannelsespolitik, Ny nordisk skole, teater og har senest været direktør i Dansk Industri.

Lars Goldschmidt

Lars Goldschmidt, adjungeret professor ved DTU management og Center for Ledelse og virksomhedsudvikling CBS. Har bl.a. arbejdet med Uddannelsespolitik, Ny nordisk skole, teater og har senest været direktør i Dansk Industri.

Det afgørende er, at de mennesker, der er i frontlinjen, beslutter sig for sammen at skabe stærkere og friere mennesker.

 

Stina Vrang Elias Adm. direktør i tænketanken DEA

Stina Vrang Elias

Stina Vrang Elias, adm. direktør i tænketanken DEA

Tænketanken DEA arbejder for kloge investeringer i uddannelse, forskning og innovation, der skaber produktivitet, job og vækst i Danmark.

 

Jacob Rosenkrands

Jacob Rosenkrands

Jacob Rosenkrands er uddannet cand.scient.pol. og har mere end 15 års erfaring med debatskabende og dagsordensættende journalistik. Jacob Rosenkrands er fast tilknyttet DR2.

Links

Tænketanken DEA
Lars Goldschmidt

 

Tænketanken DEA er en uafhængig tænketank, der går forrest i kampen om at gøre Danmark til verdens mest konkurrencedygtige økonomi. DEA arbejder for at fremme viden om sammenhængen mellem samfundets investeringer i uddannelse, forskning og innovation og de danske vækst- og produktivitetsevner – og for at placere uddannelse, forskning og innovation på toppen af den politiske dagsorden. I DEA er vi optagede af at skabe større sammenhæng og samarbejde på tværs af de danske uddannelser og at skabe et uddannelsessystem, som både er i overensstemmelse med fremtidens behov for arbejdskraft, men som også er i øjenhøjde med de unge.

 

, , , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

*

Rudersdal Kommune logo
95