Se fotos og meninger om læring, trivsel og åben skole

“Elevernes fordybelse er for mig afgørende” og “Åben skole er for mig vejen til at forstå det omgivende samfund”. Sådan lyder to udsagn fra lærere, pædagoger og skoleledere, der har deltaget i en stor uddannelsesdag for skolerne i Rudersdal Kommune i november 2015. Her er fotos og meninger om alt fra synlig læring og videndeling til elevernes trivsel og progression:

“Elevernes progression er for mig vigtigere end resultatet”. Udsagnet er skrevet af lærer og impact coach Camilla Garfort fra Toftevangskolen, og hun har vundet en konkurrence.

 

Tak til alle, der har givet deres mening og et foto om et af de syv temaer, der har stor betydning for elevernes læring og udvikling af folkeskolen:

  • Elevernes læring er for mig
  • Elevernes progression er for mig
  • Elevernes fordybelse er for mig
  • Elevernes trivsel er for mig
  • Videndeling er for mig
  • Synlig læring er for mig
  • Åben skole er for mig

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

*

Rudersdal Kommune logo
95