VIDEO: Sådan ser elevernes drømmeskole ud

 

Elevrådet på Trørødskolen har lavet en film om deres drømmeskole. Frederik Burhøj Jerris fra 9.Y er formand for elevrådet og en af idemagerne bag filmen:

”Vi ville finde vores rolle i reformen og både lave noget, der var oplysende, men som også satte en debat i gang. Noget som kunne fortælle ledelsen, hvad eleverne drømte om. Hvilken skole vi gerne vil have”, siger Frederik Jerris.

”Vi vidste hurtigt, at det var video, vi skulle lave, for det vil man hellere se på end tekst. Vi lavede et videoudvalg og filmede med vores telefoner, efter at have brugt ca. 5 lektioner på at planlægge filmen. Ellers har vi redigeret filmen i vores fritid”, siger Frederik Jerris.

Filmen blev vist på et reformmøde med forældrene i maj måned, hvor den og eleverne blev modtaget med klapsalver! For at belønne det gode initiativ giver skolespring.dk is til elevrådet på Trørødskolen.

Send dit bud på fremtidens skole

Vi vil gerne opfordre alle elever, lærere, pædagoger og andre med tilknytning til skolerne i Rudersdal Kommune til at sende deres bud på, hvordan de ser fremtidens skole. Skriv til skolespring@rudersdal.dk

Skolespring tager kontakt til indsenderen, før indlægget eller videoen lægges på. Husk derfor at skrive dit navn og mobilnummer, når du skriver til os, så vi kan komme i kontakt med dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

 

No comments yet.

Skriv et svar

*

Rudersdal Kommune logo
96