Op på mærkerne – sød sol gav gevinst.

Vinderne af konkurrencen tv. Hannah fra 2. a på Ny Holte skole, formand for Birkerød Frimærkeklub Finn Parbst og Isak 3.b. Vedbæk skole

Vinderne af konkurrencen tv. Hannah fra 2. a på Ny Holte skole, formand for Birkerød Frimærkeklub Finn Parbst og Isak 3.b. Vedbæk skole

Glade vindere

Der var glade børn i Birkerød Idrætscenter, da frimærkeudstillingen TAK16 løb af stablen. To af disse var særligt glade, idet de havde vundet 1. og 2. pladsen i frimærkekonkurrencen “Op på mærkerne”, der var udskrevet i forbindelse med udstillingen.

frimaerke-3-tak16

Temaet for frimærkerne var bæredygtighed. Dette fordi elever fra skolerne i Rudersdal i arbejdet med Den bæredygtige skole sætter fokus på, hvad der er bæredygtig levevis.

De tre vindere

  1. præmie: Hannah, 2.a. Ny Holte skole
  2. præmie: Isak 3.b., Vedbæk skole
  3. præmie: Filuca, 2.a. Ny Holte skole

frimaerke1-tak-16Præmier

De to klasser med vindere kan nu glæde sig til en tur til det nye museum ENIGMA, Museum for post, tele og kommunikation, som ligger på Østerbro ved Trianglen.

Alle vindere fik desuden frimærker, samlemapper, plakat med deres egen tegning samt tegningen lavet om til frimærker.  Præmierne var sponseret af Birkerød Frimærkeklub, Den bæredygtige skole samt ENIGMA, Museum for post, tele og kommunikation.

Åben skole i Rudersdal

Samarbejdet mellem skolerne og Birkerød Frimærkeklub er en del af de mange oplevelser børn på folkeskolerne i Rudersdal får. Der er over 125 samarbejdsmuligheder med over 50 forskellige aktører.

Læs mere:

ENIGMA

Birkerød Frimærkeklub

Åben skole i Rudersdal – samarbejdsmuligheder

, , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

*

Rudersdal Kommune logo
94