Jytte Abildstrøm gæster Høsterkøb Skole

Højt humør, dukketeater og sange akkompagneret af harmonika og sav fylder gymnastiksalen på Høsterkøb Skole da 82 årige Jytte Abildstrøm mandag eftermiddag besøger skolen. Hun er inviteret for at tale om store temaer som bæredygtighed og Moder jords bevarelse.

“Det er skolens Elev-energiråd, som har besluttet, at et besøg af Jytte Abildstrøm er den helt rigtige præmie for deres bæredygtige indsats i Energiuge 5. Den oplevelse kan nemlig deles med resten af skolen.”

Sådan indleder skoleleder Hanne Bindseil Møller sin velkomst til Jytte Abildstrøm, som straks går i gang med at tale om næstekærlighed og ydmyghed.

  • Josefine (med hat) 5A og Wilma 5A fra Elev-energirådet synes at Jytte Abildstrøm skal have en T-shirt med Den bæredygtige skoles logo, som tak for en rigtig sjov forestilling.
  • Jytte Abildstrøm elsker børn, og hun bliver helt rørt, da de fulde af forventning begynder at strømme ind i gymnastiksalen. Det er sådan noget, der sker, når man bliver gammelgammel, griner hun – med sin karakteristiske latter.
  • Både lærere og elever gav den hele armen i fortællingen om stakkels Tornerose der skulle redes af prinsen.
  • Efter forestillingen er der stor interesse for at høre endnu flere historier fra Jytte Abildstrøms lange liv.

 

, , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

*

Rudersdal Kommune logo
96