Hop&Rock festivalen får besøg af boy band

Boy bandet ’Page Four’ vil spille op for 4.000 børn fra skolefritidsordningen i Rudersdal Kommune. Det er kendt for hits som ’Vinder’, ’Sommer’ og ’17 år’, og til juni kommet det til børnekulturfestivalen ’Hop&Rock’. De fire unge musikeres numre er blevet streamet og aflyttet så mange millioner gange på iTunes og YouTube, at de har høstet guld og platin.

Bandet optræder på børnekulturfestivalen torsdag den 1. juni 2017 kl. 19, og de fire medlemmer har bl.a. Lucas Graham, Michael Jackson og Frank Ocean som forbilleder. Hvordan deres musik lyder kan SFO-børn høre live på Rudegaard Stadion efter, at de selv har spillet og sunget hele eftermiddagen lang.

Der kommer ca. 4.000 børn fra 0. til 5. klasse, og de kan foruden musikken vælge mellem en masse aktive tilbud fra lokale foreninger og kulturinstitutioner indenfor sport og kultur.

Festivalen arrangeres af skolefritidsordningerne i Rudersdal Kommune, og det er niende gang SFO-børn fra 12 skoler bliver inviteret til festival med musik og bevægelse.

, , ,

No comments yet.

Skriv et svar

*

Rudersdal Kommune logo
90