Elever tager fat på 2015 med masser af bevægelse

Elever på Birkerød Skole kommer til at fægte, skyde og bokse sig ind i det nye år. Skolen begynder nemlig det nye år med masser af bevægelse. Det fortæller lærer og idrætsvejleder Daniel Bundgaard, der har været med til at forberede bevægelsesdagen fredag den 2. januar 2015.

”Vi sætter alle sejl til for at skabe en spændende dag med bevægelse, og vi samarbejder med lokale idrætsforeninger for at tilbyde fægtning, zumba, boksning, rollespil og meget mere”, siger han og tilføjer:

Daniel Bundgaard, lærer og idrætsvejleder, er tovholder for bevægelsesdagen på Birkerød Skole, der finder sted fredag 2. januar 2015.

Daniel Bundgaard, lærer og idrætsvejleder, er tovholder for bevægelsesdagen på Birkerød Skole, der finder sted fredag 2. januar 2015.

”Vi har fået rigtig god hjælp af DGI, så vi kombinerer faktisk bevægelse med den åbne skole for at tilbyde så mange forskellige typer idræt og bevægelse som muligt”.

Foruden skolens egen hal vil eleverne også indtage idrætscentret og svømmehallen i Birkerød og Holte Hallerne.

”At være fysisk aktive og bevæge sig er en rar måde at være sammen på, og jeg regner selvfølgelig med, at eleverne bakker op om denne måde at komme i gang med det nye skoleår”, siger Daniel Bundgaard.

, , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

*

Rudersdal Kommune logo
95