Elever sætter fokus på trivsel og vinder hæder

1_trivsel_skovlyFredag har skoler i hele Danmark sat fokus på elevernes trivsel i anledningen af den nationale trivselsdag. På Skovlyskolen og Toftevangskolen har eleverne også markeret dagen på hver deres måde.

Skovlyskolen er blevet Red Barnet ambassadørskole, og fik bl.a. besøg af borgmester Jens Ive. Skoleleder Kirsten Frøhlich Brønd siger om udnævelsen:

”Skolen har blandt andet gjort sig fortjent til det, da vi i november måned i forbindelse med årsdagen for FN ´s børnerettighedskonvention arbejdede med børnerettigheder og arrangerede en stor udstilling ved indgangen til skolen med et stort banner og masser af balloner”

På Toftevangskolen har elever fra 5. klasse vundet en DR-pris for at være en ultra nice klasse.

Undersøgelse viser god trivsel i Rudersdal
Skolerne har i 2015 deltaget i den første landsdækkende trivselsundersøgelse for elever, hvor de fx bliver spurgt til deres sociale og faglige trivsel. Resultatet af undersøgelsen kan ses på undervisningsministeriets hjemmeside, og den er også nævnt i kvalitetsrapporten for skolerne, som kommunalbestyrelsen behandler i slutningen i marts.

I kvalitetsrapporten, der også er på Børne- og Skoleudvalgets møde i marts, står der blandt andet, at elevernes trivsel i Rudersdal Kommune generelt ligger pænt sammenlignet med resten af landet. På de skoler, hvor undersøgelsen viser, at større eller mindre grupper af eleverne ikke trives, er skolerne i gang at styrke trivslen.

 

, , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

*

Rudersdal Kommune logo
87