Elever imponerer på bæredygtig workshop

Tjek artiklen om elevernes workshop i Frederiksborg Amtsavis og på SN.dk

Produktdesigner Tina Sig Olesen fra CradlePeople, som afholder de bæredygtige workshops, er imponeret over elevernes nysgerrighed og spørgeniveau. Hun har netop sagt farvel til 6.a fra Birkerød Skole, som er første klasse til at besøge udstillingen i Mariehøj Kulturcenter.

Eleverne er i stand til at reflektere over de informationer, jeg giver dem. Jeg er imponeret over, hvordan de kan perspektivere og stille kritiske spørgsmål. Det er super inspirerende.

Sådan fortæller Tina efter en veloverstået første workshop, hvor udstillingens produkter er blevet undersøgt på nærmeste hold. Der er blevet følt, løftet og lugtet til de mange bæredygtige produkter, som eleverne ikke har set før.

  • Produktdesigner Tina Sig Olesen fra CradlePeople, står for alle workshops i forbindelse med udstillingen i Mariehøj Kulturcenter
  • Der er rig mulighed for at føle, løfte og lugte til de mange nye produkter, som eleverne ikke har set før.
  • Julius Emborg synes, at ideerne i udstillingen er gode, men han ser et problem i at produkterne ikke kan købes i almindelige butikker.
  • Gustav, Nanna og Julius bliver interviewet af Joram fra Frederiksborg Amts Avis, som er meget interesseret i at høre deres tanker om udstillingen.

Jeg håber, at de næste fire uger med udstilling og workshops, her i Rudersdal Kommune, vil sætte gang i nogle tanker og ideer både hos eleverne og de borgere, som kommer forbi udstillingen. Fortæller Tina Sig Olesen, når hun bliver spurgt ind til målsætningen med udstillingen.

Tina er godt klar over, at der vil gå noget tid, før produkterne kan findes i vores lokale dagligvarebutikker. Virksomhederne skal synes, at det er interessant at lave de her bæredygtige produkter, og det gør de først, når (for)brugerne begynder at efterspørge dem. Der er altså mange ting, som skal gå op i en højere enhed.

Der er fortsat få ledige workshop datoer som kan bookes via skolen i virkeligheden

 

Udstillingen er en del af Den bæredygtige skole

, , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

*

Rudersdal Kommune logo
92