Børnekulturfestival får opbakning fra mange lokale firmaer

Kim Krabbe_festivalsponsor”Hop&Rock” er et rigtigt flot arrangement, som samler børn fra hele kommunen, og derfor vil vi gerne støtte festivalen. Sådan siger ejendomsmægler Kim Krabbe, der til daglig sælger boliger i sit firma ”Rudersdal Mæglerne”. Firmaet er sponsor for børnekulturfestivalen, og han glæder sig til en dag med masser af aktive børn og musik:

”Det er første gang jeg skal til ”Hop&Rock” før, for min søn går stadig i børnehaven. Jeg synes festivalen er så godt et lokalt et initiativ, at det fortjener opbakning. Der er kun få tilbud i kommunen, der samler børn og unge på tværs af skoler og alder, og derfor er det vigtigt at hjælpe med at skabe gode traditioner”, fortæller han.

Torsdag den 26. maj 2016 vil han også være på festivalpladsen ved Rudegård Stadion, der lægger grus til den ottende festival i træk.

”Vi vil lave en eller anden aktivitet for børn, men det skal være en overraskelse, hvad vi finder på”.

Opbakning er meget vigtig
Projektleder for ’Hop&Rock’ – Michael Hørdum – glæder sig meget over den lokale opbakning til børnekulturfestivalen, som bliver afholdt den sidste torsdag i maj:

”Det er både en meget stor økonomisk hjælp til festivalen, der gør det muligt at udvikle og forny den hele tiden. Uden støtten fra sponsorer ville vi fx ikke have storskærmen, hvor børnenes fotos bliver vist i løbet af eftermiddagen. De nye tiltag er med til at gøre festivalen endnu bedre for børn og forældre, fastslår han og tilføjer:

 

”Det er også et skulderklap til SFO-erne, der giver os tro på, at vores ideer er gode og vigtige, og det styrker successen med en børnekulturfestival for hele Rudersdal Kommune”, siger projektlederen.

 

Michael Hørdum_festival’Hop&Rock’ festivalen har i 2016 to hovedsponsorer, og den anden er AB Consulting, der er et konsulentfirma med base i Birkerød. I alt bliver festivalen støttet af 30 lokale sponsorer.

Festivalen samler hvert år i maj omkring 3.500 børn fra 0. til 5. klasse om temaerne dans, musik og bevægelse. Lokale foreninger og kulturinstitutioner deltager også med aktiviteter, og sangerinden Cisilia, der især er kendt for sangen ”Vi To Datid Nu”, står for koncerten.

Program for ‘Hop&Rock’ 2016

Læs mere om ’Hop&Rock 2016’

Følg festivalen på Facebook

 

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

*

Rudersdal Kommune logo
94