Bæredygtige indtryk fra Danmarks Læringsfestival med stegte larver og et engageret elev-energiråd

Elev-energirådet fra Høsterkøb Skole har fået helt nye ideer til, hvad bæredygtighed kan være. Eleverne har været med på Danmarks største læringsfestival i Bella Centret, for at fortælle, hvordan de har arbejdet med Den bæredygtige skole. Her blev eleverne tilbudt stegt larve, som et bæredygtigt alternativ til kød.

Det har været super sjovt at være med på messen, fortæller en smilende Ida Sofia fra Energirådet. Vi har mødt helt vildt mange mennesker, og de synes alle sammen, at vores bæredygtige projekt lyder rigtig spændende.

  • Standen forberedes
  • El-cyklen fra Hop&Rock var med på læringsfestivallen
  • Tyggegummikoppen, som var på højkant i gæt-konkurrencen, var et stort samtaleemne. 60 messedeltagere svarede på vores syv spørgsmål om bæredygtighed og energiforbrug.
  • ”Vidste du-kortene” tilbyder messedeltagerne et hurtigt indblik i projektets imponerende resultater. Ideen med kortene stammer fra Vedbæk Skole.
  • Der udveksles rigtig mange bæredygtige ideer med lærere, pædagoger og elever som kiggede forbi standen. Generelt var der stor interesse for projektet og de flotte resultater.
  • El-cyklen fra Hop&Rock var med på læringsfestivallen

Projektleder for Den bæredygtige skole Anette Schjødt Thorsen er mere end tilfreds med resultatet af dagene på læringsfestivallen. ”Det er første gang, at Rudersdal Kommune prøver at deltage med en stand på Danmarks Læringsfestival. Vi har fået utrolig mange positive tilbagemeldinger, og vi har haft mulighed for at videregive flere års erfaringer, gode råd, strategiske overvejelser og helt konkret inspirationsmateriale til alle de lærere, politikere, ledere og pædagoger vi har været i kontakt med. Vi håber selvfølgelig på, at vi har inspireret andre til at arbejde med bæredygtig adfærd. Vores resultater er ikke til at tage fejl af, sidste år slog skolerne endnu engang deres egen rekord med en energibesparelse på imponerende 28 %.

, , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

*

Rudersdal Kommune logo
93