ÅBEN SKOLE: Find ny inspiration, fakta og tilbud

Det er imponerende at møde så mange nysgerrige elever, og det er en fornøjelse af kunne hjælpe skoleeleverne med viden og metoder til at tænke nyt og udvikle deres ideer.

Citatet kommer fra en virksomhed, der har deltaget i åben skole-samarbejdet i Rudersdal Kommune. Nu kan du finde inspiration, fakta og tilbud om åben skolen på kommunens nye temaside om emnet. Den giver en introduktion af åben skole med alt fra baggrund og koncept til professionelle fotos og en kort video.

Skoler og aktører mødes i juni
Mandag den 19. juni 2017 kan lærere, skoleledere, foreninger og andre aktører mødes til speeddating på Kulturcenter Mariehøj i Gl. Holte. Fra kl. 15 til 17 kan parterne møde hinanden, stille spørgsmål og lave aftaler.

Aktører kan oprette tilbud om åben skole oprettet på Skolenivirkeligheden indtil mandag den 15. maj 2017. Alle tilbud, der er kommet ind før den dato, kan bookes fra tirsdag den 6. juni 2017.

Skoler, firmaer, kulturinstitutioner og andre interesserede kan finde links til fx Skolen i virkeligheden, hvor lærere kan søge efter relevante tilbud, og aktører oprette  tilbud.

 

, , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

*

Rudersdal Kommune logo
95